Sureka Vishram Sadan

Residential accommodation for attendants of AIIMS built in its Ansari Nagar complex.

Accommodation varies from AC rooms, Private rooms to dormitories with in house catering and dining.

The building design respond to the site allotted which was a long narrow plot. The design was done without harming the existing peepal trees.

Its a symmetrical building with a central double height recessed entrance. It follows the concept of flush facade with deep set windows and rounded ends which gives it a continuous flowing envelope.

Client : AIIMS

Location : Ansari Nagar, Delhi

SUREKHA VISHRAM SADAN 4.jpg

"where designs converge and solutions emerge"

Design Convergence

Do not hesitate to contact me to discuss a possible project or learn more about my work.

© 2020 by Eeshaan Shanker

Contact
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now